(ВІДЕО) Відкритий турнір з прикладного рукопашного бою пам’яті Героя України полковника Юрія Юрчика

НАЗАД
18 лютого 2024 11:36

Учора, в Борисполі, прикордонники ОКПП «Київ» за сприяння Федерації прикладного рукопашного бою України провели відкритий благодійний турнір пам’яті Героя України полковника Юрія Юрчика

У Борисполі, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» за сприяння Федерації прикладного рукопашного бою України провели відкритий благодійний турнір пам’яті Героя України полковника Юрія Юрчика.

У благодійному заході взяли участь команди Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», 10 мобільного прикордонного загону «ДОЗОР», спортивно-патріотичного клубу «Ратоборець», GG Fight-club, київського спортивного клубу «Скіф», а загалом більше ніж 50 спортсменів.

Учасники змагалися, як у командній, так і у особистій першості, де перше командне місце вибороли представники спортивно-патріотичного клубу «Ратоборець», в якому тренуються й діти прикордонників. До речі, наймолодшому учаснику було 6 років.

Також представники Федерації організували збір благодійних внесків для закупівлі засобів РЕБ на важливі для прикордонників напрямки в зоні ведення бойових дій.

Вітаємо переможців, шануємо Героїв!

 

Коментар: старший лейтенант Віктор ФІДЧУНОВ

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси